KAMPSPORT OG
SELVFORSVAR

Aldersgrense: 16 år

Boksing er en spennende og god treningsform som egner seg for de fleste. Vi kjører boksing 2 dager i uken – på mandager og fredager.

Her jobber vi bokseteknisk, i tillegg til styrke- og kondisjonstrening. Kamptrening (sparring) er en også en del av boksingen, og tilpasses etter nivået hos den enkelte utøver.

Boksing er en morsom og effektiv treningsform og en fin økt for å komme seg i bedre form.

Ønsker man å dra det litt lengre og har ambisjoner om å gå kamper i boksing så er det også muligheter til det!

Da er det vel bare å snøre på seg hanskene? :)

Vel møtt!

Aldersgrense: 16 år

Jiu Jitsu (ju jutsu, ju jitsu, ju-jitsu) er en fellesbetegnelse på kampmetoder med røtter tilbake til de japanske samuraiene. Begrepet «Jiu» henspiller polaritetene og kan oversettes med myk, smidig, fleksibel og «Jitsu» med teknikk, ferdighet eller dyktighet.

Jiu Jitsu praktiseres mest som ulike selvforsvarssystemer rundt om i verden, utviklet utenfor Japan. Systemene inneholder ofte et mangfold av forsvarsteknikker med slag, spark, grep og kast i kombinasjoner.

Jiu Jitsu-trening gir utøvere et stort arsenal av selvforsvars- og kampteknikker. Innledningsvis læres blant annet riktige fallteknikker. Frigjøringer, parader, slag/spark, holde-/ låsegrep og nedlegginger/kast, med mer, læres også etter et progressivt pensum. Treningen er svært allsidig og inneholder et stort mangfold av teknikker og kombinasjoner av disse.

Aldersgrense: 18 år

Treningskonseptene for Kali Sikaran er: Panantukan (filippinsk boksing), Sikaran (filippinsk kick/thai-boksing), Kadena de Mano (nærkamp), Stickfighting, Daga (knivforsvar) og Dumog (filippinsk bryting).

I Kali Sikaran er alle disse konseptene vevd sammen i et komplett og meget effektivt kampsystem. Enhver forbedring i en del av systemet vil også føre til forbedring i de andre delene. I en kombinasjon av trening med og uten våpen vil utøveren utvikle fart, koordinasjon, utholdenhet, styrke og reflekser som bygger oppunder selvforsvar og kampferdigheter. En Kali Sikaran utøver søker å trene seg til å kunne tilpasse seg enhver situasjon.

 

Velkommen til Kali Sikaran – Selfdefence with confidence.

Aldersgrense: 16 år

Det stilles ingen krav til forkunnskaper eller fysiske ferdigheter for å begynne og trene hos oss.

Kickboxing passer for alle, enten målet er å komme i god form eller å strebe etter å bli en topp fighter. Du starter med det mest grunnleggende. Intensiteten på treningen økes i tråd med din utvikling.

KONKURRANSER:
Noen av medlemmene sikter på stevner innen Kickboxing, men dette er helt valgfritt.
Vi har et godt og variert tilbud for de som vil satse (konkurranseutøvere trener på eget parti).

Velkommen til tøff trening i trygge omgivelser!

Aldersgrupper: 6-10 år / fra 11 år

Trygghet og sikkerhet
Som forelder/foresatt er du nødvendigvis nøye med hva ditt barn skal lære, særlig når temaet er teknikker i fysisk selvforsvar og kampsport.

Vi praktiserer Karate Jitsu der barn og ungdom lærer selvforsvar, disiplin, fokus og respekt. Karate Jitsu hjelper barn å modnes, ikke bare ved å lære dem tøffe teknikker og selvforsvar, men ved å motivere og lære dem å fokusere og jobbe mot sine mål og drømmer.

Våre juniorer lærer å respektere hverandre både på og utenfor matten. De vil lære å lede andre og å unngå negative elementer som mobbing. Ved å starte tidlig lærer barn og unge gode vaner som kan vare livet ut.

Instruktørene ved Fight & Fitness er opptatt av å kunne gi barn og unge i nærmiljøet et sunt treningstilbud i et inkluderende fellesskap.

Velkommen!

Gå til egen side

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?