Morsom og tøff trening

Treningene er lagt opp i ulike deler. En del som er mer fri og lekbetont, og en mer «alvorlig» del. Den lekbetonte delen skal trene inn motoriske ferdigheter, skape trivsel, øke utholdenhet m.m. Her er det lov å ha litt liv og røre. Treningen foregår i kontrollerte former og under oppsyn av en instruktør hele tiden. Det er et absolutt forbud mot å plage eller ikke ta hensyn til andre, eller å gjøre ting som kan utsette andre for ubehag eller skade. Øvelsene som brukes er ofte lekbetonte med et element av samarbeid i bunn, og brukes typisk som oppvarming, avslutning, eller som et lite avbrekk i treningen.

Den “alvorlige” delen av treningen er der hvor vi lærer inn selvforsvarsteknikker. I denne delen av treningen kreves det konsentrasjon og fokus. Det er dette som er selve kjernen ved kampsport, og som skaper den roen og disiplinen vår kampsport er kjent for. Denne tekniske delen av treningen består i å utføre de ulike øvelsene som barna skal lære til de bestemte gradene (nivå med tilhørende beltefarge). Vi har et eget graderingsprogram med beltetester og stripetester, spesielt utviklet for barn og unge.

I Karate Jitsu består den tekniske delen av slag- og sparkøvelser, fallteknikker (ruller etc.), frigjøring fra grep, nedlegginger/kast, forsvar på bakken (bryting) og blokkeringer, unnvikelser og forflytninger (komme seg unna slag og spark). Denne formen for trening er god for utvikling av både motorikk og koordinasjon.

Trygghet og sikkerhet

Som forelder/foresatt er du nødvendigvis nøye med hva ditt barn skal lære, særlig når temaet er teknikker i fysisk selvforsvar og kampsport.

Vi praktiserer Karate Jitsu der barn og ungdom lærer selvforsvar, disiplin, fokus og respekt. Karate Jitsu hjelper barn å modnes, ikke bare ved å lære dem tøffe teknikker og selvforsvar, men ved å motivere og lære dem å fokusere og jobbe mot sine mål og drømmer.

Våre juniorer lærer å respektere hverandre både på og utenfor matten. De vil lære å lede andre og å unngå negative elementer som mobbing. Ved å starte tidlig lærer barn og unge gode vaner som kan vare livet ut.

Instruktørene ved Fight & Fitness er opptatt av å kunne gi barn og unge i nærmiljøet et sunt treningstilbud i et inkluderende fellesskap.

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?