De fleste kjenner nok Tonje Sørlie (37) fra tv-seriene «Dropped» og «Mesternes Mester» på TV2, hvor hun i sistnevnte kom på 3. plass. Tonje er en av de beste Kickboxerne gjennom tidene. Hun er den eneste som har blitt verdensmester i alle grenene: Pointfighting, Lettkontakt og Fullkontakt, totalt 5 ganger verdensmester (hvorav en gang som profesjonell). Hun har 2 gullmedaljer fra kampsportens OL, Combat Games, og innehar en rekke NM- og EM-titler.

Nå, fire år etter hun la opp sin aktive idrettskarriere, vil Tonje Sørlie gi tilbake til sporten som har gitt henne så mye. Tonje har begynt i jobben som instruktør hos Fight & Fitness, hvor hun underviser i blant annet boksing og kickboxing.

Fight & Fitness er et profesjonelt kampsportsenter med rundt 300 aktive medlemmer. Senteret ble etablert av Øystein Ljøsne i 2006, og har som mål å være det foretrukne stedet for kampsporttrening i Bergen.

Hvorfor comeback som instruktør og hvorfor Fight & Fitness?
– I løpet av 20 år i kickboxing-gamet har jeg opparbeidet meg en del erfaringer og kompetanse og føler at tiden er moden for å gi litt tilbake til sporten og miljøet som har vært en så stor del av mitt liv. Jeg har selv lagt igjen en del svettedråper i lokalene til Fight & Fitness og jeg kjenner både Øystein og miljøet godt fra tidligere. Det var derfor naturlig å takke ja da tilbudet dukket opp, både fordi dette er et senter som gjenspeiler mine egne verdier og fordi tilbudet til medlemmene er så variert. Alle blir inkludert – alt fra de som bare ønsker å ha det gøy med trening til de som har en verdensmesterspire i magen, forteller Tonje.

Vi ønsker Tonje velkommen på laget og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?