Gjengen er hjemme igjen etter et vellykket medaljetokt på Norgescup i Kickboxing som ble avholdt i Sarpsborg.

Vi stilte med 5 utøvere på dette stevnet og vi fikk med oss hjem 5 medaljer: 2 gull og 3 sølv, samt et bronsemerke i fullkontakt. Rett og slett fantatisk god innsats av hele gjengen.

Flott stevne som vi kan ta med oss masse gode minner fra.

Våre utøvere:

Kenny Johansen – Gull i lettkontakt og sølv i Kick Light. 4 gode kamper og viser at han har tatt stooore steg siden sist stevne. Full kontroll i Kick Light og små marginer fra å få gullmedaljen også i lettkontakt. Et godt eksempel på at mye og god trening betaler seg. Imponerende resultater i det som er Kennys 2. stevne. Bare å glede seg til fortsettelsen..

Stian Lindborg – Fikk med seg en gullmedalje i baggasjen. Motstander skadet og det ble aldri noen finalekamp

Thea Vatshelle – Sølv i fullkontakt. Suveren i første kamp og vinner lett 3-0. Møtte en junior verdensmester og world cup-vinner fra Fighter i finalen. Thea gjør en god kamp og de følger hverandre som skygger gjennom hele kampen. Thea trekker dessverre det korteste strået denne gangen, men tar med seg nyttig erfaring og en sølvmedalje i kofferten. Kommer nok til å bli flere gode finaler mellom disse to utøverne..

Vidar Hjertaas – Sølv i lettkontakt og bronsemerke fullkontakt. Flott kamp i ringen og bestått merke med glans. Gikk i den største klassen i lettkontakt og slo seg helt frem til finalen. Møtte her en rutinert kar fra Stjørdal og måtte se seg slått med minst mulig margin denne gangen. Viser igjen at han har det som skal til for å vinne denne klassen.

Tord Lie – Debutant på dette stevnet og gjorde en flott kamp mot en rutinert utøver. Tapte 2-1 i en kamp han ledet til det sto igjen 1 min. Viser at nivået er bra. Det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Vi gleder oss allerede til neste tur 

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?