Det var god gjeng som reiste over fjellet for å delta på årets 2. stevne. Dette var også det siste stevnet før NM som går av stabelen i Bergen i midten av mars.

5 stk. gikk lettkontakt mens 3 av våre utøvere skulle ta gullmerke som er siste “sjekk” før man
får gå ordinære kamper i fullkontakt ringsport.

Lukas og Walid gikk i – 69 kg noe som var den største klassen under dette stevnet.
Begge fighterene får seg 3 kamper og Lukas ender opp med gull etter 3 kamper. Lukas har god kontroll i alle kampenesine og kan smykke seg med en velfortjent gullmedalje. Walid var veldig nært å komme seg til finale han også, men tapte med minst mulig margin i semifinalen. I bronsefinalen ble det også en helt jevn kamp der han dessverre trekker det korteste strået. Litt uflaks, men en god debut av Walid. 1. og 4. plass i største klassen må vi være fornøyd med.

Thea gikk i -75 kg og ble seedet inn til semi. Hun møtte i 1. kamp en jente hun tidligere har tapt mot, men denne gangen hadde hun full kontroll og vant komfortabelt 3-0. Også i finalen hadde Thea god kontroll på sin motstander og kontrollerte inn til seier 3-0. Gratulerer!

Thea har ventet lenge på gullmerket sitt i fullkontakt og denne helgen fikk hun endelig
endelig kamp i ringen. Thea gikk en god kamp mot en flink og tøff utøver fra Stavanger. Begge gjorde sine saker svært bra og besto gullmerke med glans. Nå kan de starte sin karriere i fullkontakt. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Lena De Fanti gikk i – 65 kg. Møtte en uortodoks og flink fighter i sin første kamp. Lena fant ikke helt flyten i gamet sitt og måtte gi tapt. I bronsefinalen møter hun en jente fra Stjørdal. Dette ble en fartsfyllt kamp der Lena kjapt tok ledelsen. Lena blir dessverre litt sliten og motstanderen tar gradvis over. Ikke mye som skiller til slutt, men Lena må se seg slått 2-1. Med 2 kamper og nye erfaringer i kofferten ser vi nå frem mot NM.

Donatas – 79 kg. Selv med sykdom i kroppen kjørte han på i kjent stil og endte opp med en velfjortjent sølvmedalje for innsatsen.Han hadde full kontroll i sin første kamp. I finalen møtte han en meget rutinert og flink utøver. Donatas kjempet i høyt tempo hele kampen, men fikk dårlig betalt for sine treffere. Han taper kampen, men får med seg sølvmedalje hjem i kofferten. Gratulerer.

Gullmerker i ringsport(fullkontakt): Vi hadde også 2 andre utøvere som skulle gå gullmerke i K1.

Sebastian Fossen har lenge gledet seg til å få tatt gullmerke. Første motstander trakk seg av en eller annen grunn. Etter mye styr fikk vi ordnet en kamp mot en litt tyngre motstander som også skulle opp til gullmerke. Det var en fin kamp og begge fikk gullmerket sitt. Gratulerer!

Jan Rhoar Skjøndal har vært i gamet lenge, men det er lenge siden siste kamp. Derfor greit å starte med merkekamp.Jan Rhoar gikk merkekamp både i K1 og fullkontakt for å få mest mulig tid i ringen. Vi kan trygt si at Jan Rhoar imponerte i ringen og begge hans motstandere var nok glade når kampen var over. Her er det bare å glede seg til NM og andre kommende stevner.

Nå er NM i Bergen neste happening for våre fightere. Her kommer vi til å stille mannsterke og
med mange medaljekandidater. Det er bare å glede seg til helgen 16-18. mars.

 

   

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?