Stor suksess og maks uttelling denne helgen for godgjengen som tok turen nordover.

Eirik Gabrielsen – 79 kg
Han møtte en fra Tromsø i sin innledende kamp. Eirik hadde god kontroll hele tiden, men fikk litt dårlig betalt for boksingen sin i starten. Eirik skrudde opp tempoet og ble litt mere bestemt i teknikkene og dermed kontrollerte han inn til klar seier. I finalen møtte Eirik en rutinert kar fra Øverbygd. De følger hverandre tett i 1. runde. Eirik scorer bra med hendene og motstanderen scorer med sidekick. I slutten av 1. rund treffer Eirik med en høyre hook som sitter veldig godt. Motstander er tydlig preget og må ta en timeout og sjekk av legen. Motstanderen får fortsette. Vi legger en slagplan for 2. runde for å komme enda mere inn med boksingen. Motstander kaster inn hånkleet og kommer aldri ut til 2. runde og dermed vinner Eirik GULL i NC. Fantastisk innsats. Vi gratulerer!

Vidar Hjertaas og Martin Hauge- 74 kg
Martin møtte sterkeste konkurrent i sin innledende kamp. Martin går ut i høyt tempo og som vanlig med veldig god bevegelse. Motstanderen er sterk og ønsker tydelig å komme inn med boksingen sin, men sliter med å finne ut av Martin sin bevegelige stil. Etter 1. runde er de helt likt. I 2. runde går Martin kjapt opp i ledelse. Han står bedre imot i pressede situasjoner og kjører i tillegg gode poenggivende kombinasjoner som gjør at han ligger hakket foran. Motstander blir etterhvert sliten i 2 runde mens Martin fortsatt har bra med energi. Martin vinner til slutt kampen greit med alle dommerne på sin side.

Flott seier mot en veldig flink motstander. Konklusjon: Intervaller e ikkje så dumt!

Vidar møtte i innledende en kjenning fra Ski Kickboxing i Scandinavian open. Da vant Vidar komfortabelt 3-0, men måtte gi seg etterpå grunnet neseskade. Motstander var tydelig motivert og var aggresiv fra start. Vidar har grei kontroll og kontrer bra, men får litt lite betalt for boksingen sin. Vidar legger på mere spark i kombinasjonene sine og viser at han er bedre enn sin motstander. Dommerene justerer seg trygt over på vidar sin side og han kan kontrollere inn til sikker seier, 3-0. Godt jobbet!

Dermed ble det ren Fight & Fitness – finale mellom Martin og Vidar!

Finalen mellom de to treningskompisene blir i starten veldig preget av at de kjenner hverandre godt. Rolig start og 1. runde blir helt jevn. Litt mer intensitet i 2. runde men poengmessig følger de hverandre om skygger. Plutselig prøver Martin seg med et hodespark, men sparket treffer uheldigvis Vidar rett i øyet. Vidar må ta en timeout og etter en sjekk blir det raskt klart at han ikke kan fortsette kampen. Martin tar dermed gullet mens uheldige Vidar får sølv med seg hjem i kofferten.

Fantastisk innsats av begge to. Vi gratulerer!

En fantastisk fin tur med med en flott gjeng. Vi gleder oss til fortsettelsen. :)
    

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?