Da har gjengen vært på tur til Oslo og Scandinavian Open.
Vi stilte med 5 utøvere og 3 av disse debuterte på helgens stevne.
 
Thea Vatshelle stilte i +65 lett og dette var også den største klassen på jentesiden med 12 utøvere. Thea drar i land seieren i de 2 første kampene uten å få kroppen helt i gang. Våknet derimot for fullt i 3. kamp og alle som så kampen var temmelig sikker på at seieren var sikret. Dommerne var ikke enige og vi tapte 2-1. Sånn er det noen ganger. Thea kommer seg over sjokket og drar i land bronsefinalen med 2-1. Gratulerer med bronse og flott innsats.
 
Britt Janne Mardal -60 lett har ikke vært i kamp på ganske lang tid og dette var hennes første stevne i Kickboxing siden 2009/2010. Hun går en kontrollert og fin kamp mot en jente fra Fighter i første kamp. Seier 3-0. I finalen fikk hun det vesentlig tøffere når hun møtte ei jente som skal representere Norge i VM i november. Jevn kamp, men måtte se seg slått med dommerstemmene 1-2. Flott innsats og gratulerer med sølv.
 
Våre 3 debutanter fikk også en veldig god opplevelse på matten.
 
Martin Hauge – 74 lettkontakt
Martin møtte en rutinert kar i sin kamp. Martin hadde god bevegelse og fine poengteknikker. Helt jevnt etter første runde. 2. runde åpnet som første med mye god bevegelse og jevnt på scoretavlen, men et par uoppmerksomme øyeblikk gjorde at motstanderen fikk inn et par bokseraid/kombos som avgjorde kampen. Flott innsats mot en utøver som vinner bronsemedalje i en stor klasse. Godt jobbet og vi gleder oss til fortsettelsen.
 
Vidar Hjertaas – 74 lettkontakt 
I sin første kamp møtte han en utøver fra Ski. Vidar tok tak i kampen fra første sekund og hadde veldig god kontroll på sin motstander. Vidar ledet klart etter første runde, men kjente at han hadde fått en skikkelig trøkk i nesa. 2. runde kontrolleres inn og Vidar vinner 3-0. Flott innsats!
Etter kampen velger jeg å trekke Vidar fra neste kamp for å unngå en stygg skade. Vidar fikk seg en god trøkk i nesa for et par uker siden så vi visste den var svak. Vi ga det et forsøk og Vidar fikk med seg en seier og en god erfaring i kofferten. Nå er det bare å gro sammen til neste stevne. :)
 
John Edvard Reiso – 79 lettkontakt
John Edvard møtte en utøver fra Stjørdal i sin kamp. Kampen åpnet i et forrykende tempo og begge fikk vist mye god kickboxing. Utøverne fulgte hverandre tett og det ble en jevn kamp, men utøveren fra Stjørdal dro i land seieren.
Flott innsats og verdifull erfaring/lærdom man tar med seg på veien videre.
 
 
Det har vært en utrolig kjekk tur med en fantastisk gjeng fra Fight & Fitness. Alle støttet opp om hverandre og hjalp til når noe måtte gjøres.
Det hele toppes med fantastisk innsats på matten. Her er det bare å glede seg til veien videre!

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?