En flott og begivenhetsrik tur til Østerrike og World Cup i Kickboxing (Austrian Classics).

Begge jentene gjorde en god jobb på matten og i ringen mot meget sterk motstand. I Fullkontakt møtte Margarita en jente fra Wales som er helt i verdenstoppen. Hun kjempet godt, men måtte se seg slått på poeng mot en bedre utøver. En flott erfaring å ta med seg videre i det som bare var hennes 2. kamp i fullkontakt. Margarita fikk også gått flere kamper på tatamien (matten), hvor hun deltok i både Lettkontakt og Kick Light. Hun tar med seg en bronsemedalje hjem i baggen fra Kick Light.

Charlotte møtte vinneren av sin klasse, en sterk jente fra Tjekkia. Charlotte gjør en god 1. runde og henger bra med. Hun kjemper godt, men blir litt sliten i 2. runde. Charlotte taper på poeng.

Kort oppsummert: Flott innsats av begge to! Stor opplevelse og en god erfaring rikere som skal brukes i treningsarbeidet frem mot neste sesong.

Det har vært en utrolig kjekk tur med jentene. Fantastisk sted, bra hotell, god mat og en fin turnering gjør at vi har lyst til å være en del av dette neste år også. Jeg håper vi blir en solid bataljon som reiser til Østerrike i 2018!

– Geir Ove Liabø

 

Kontakt oss

Har du noe på hjertet? Skriv din beskjed i meldingsboksen under, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Sending

Fight & Fitness AS. Copyright ©2016-2019. All rights reserved.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?